Een probleem met warm water en met de verwarming?

Ik heb geen warm water noch verwarming. Wellicht is er een panne in de verwarmingsketel.

  1. Controleer of je verwarmingsketel wel degelijk aanstaat. Staat de ketel uit, probeer hem dan opnieuw op te starten en controleer of er warm water is.
  2. Controleer de waterdruk van je verwarmingsketel. De druk moet hoger dan 0 zijn. Is dat niet het geval, probeer dan water toe te voegen.
  3. Als je gasketel aanslaat, zou je de vlam moeten horen zodra je de warm waterkraan opendraait. Komt er geen geluid uit je gasketel, dan kan er een probleem zijn met de gastoevoer of met de toevoerkranen in je verwarmingsketel.
  4. Controleer of de gastoevoer van je woning wel degelijk openstaat. Als de kraan dichtstaat, open ze dan en controleer of je gasketel aanslaat.
  5. Je stookolieketel staat aan. Is er nog voldoende stookolie in voorraad? Staat de kraan van de stookolieleiding naar de ketel open?
Bij twijfel, contacteer een van onze chauffagisten voor een interventie ter plaatse.

Geef indien mogelijk het merk, het model en de ouderdom van je verwarmingsketel op, en duidt aan waar de ketel zich bevindt. Ter info kun je eveneens foto’s bij je interventie-aanvraag voegen. Zo kan de technieker het probleem op een doeltreffende manier aanpakken.

Geen warm water en geen verwarming
Depannage op aanvraag
Wanneer je een beroep doet op Lumifix, komt een chauffagist bij je langs om het probleem met het warm water en de verwarming op te lossen, wanneer het je best uitkomt en voor een vaste prijs..
Boek je afspraak

Al klant voor depannages?

Luminus Comfort Service
Ik ben klant en verzekerd voor
depannages.
 
Naar Comfort Service
Luminus Ketel garantie
Ik ben klant en verzekerd voor depannage en herstellingen aan mijn verwarmingsketel.
Naar Ketel Garantie
Klantendienst
Betaalopties
Mastercard Visa