Een probleem met een waterreservoir dat zich niet meer vult?

Het reservoir vult zich zeer langzaam of helemaal niet? Dan ligt de oorzaak wellicht bij een vuile of defecte vlotterafsluiter.

Spoelt je wc niet meer door?

  1. Loopt het water niet als je op de knop van het waterreservoir drukt? Open het reservoir van je wc en draai aan het kraantje van de waterleiding om te controleren of het kraantje openstaat. Wacht tot het reservoir helemaal gevuld is en druk opnieuw op de knop van het reservoir. Gebeurt er niets, draai het kraantje dan opnieuw in de oorspronkelijke positie.
  2. Situeert het probleem zich enkel in de wc’s? Als je geen problemen in de andere ruimtes van je woning opmerkt, zal het probleem zich wellicht hogerop in de leidingen bevinden.
  3. Staat er water op de bodem van de wc of is de wc droog? In het laatste geval kan er een lek zijn. Neem best meteen afspraak met een loodgieter om het probleem op te lossen.

Het waterreservoir van de wc vult zich niet
Depannage op aanvraag
Wanneer je een beroep doet op Lumifix, komt een loodgieter bij je langs om het probleem met het waterreservoir op te lossen, wanneer het je best uitkomt en voor een vaste prijs..
Boek je afspraak

Al klant voor depannages?

Luminus Comfort Service
Ik ben klant en verzekerd voor
depannages.
 
Naar Comfort Service
Luminus Ketel garantie
Ik ben klant en verzekerd voor depannage en herstellingen aan mijn verwarmingsketel.
Naar Ketel Garantie
Klantendienst
Betaalopties
Mastercard Visa